Në këtë moment, Fjalor Suedez - Anglisht ka një numër prej 11,647 fjalët në suedez si 117,913 përkthimet prej shprehjeve të zakonshme dhe më pak të zakonshme, duke qenë, në të njëjtën kohë, të shpejtë dhe të lehtë për t'u përdorur.
Deri tani, ekziston një numër i 2,109,742 fjalët kontrolluan / shprehjet, ndër 11,182 sot.
Tags: Fjalor Suedez - Anglisht, Suedez, Anglisht, fjalor, përkthime, në internet fjalor Suedez, shërbimin e përkthimit Suedez - Anglisht, përkthimi
 
Vendos kodin e mëposhtëm kudo që ju dëshironi widget fjalor të paraqiten në faqen tuaj te internetit:


Widget do të duket si ky:


Mundësuar nga ordboker.net
Mbjell këtë fjalor në faqen tuaj:

Kliko këtu për të marrë të nevojshme kodin HTML
0.0170 / 0.0097 (18)
Mbrapsht në krye