Në këtë moment, Fjalor Norvegjez - Gjermanisht ka një numër prej 982 fjalët në norvegjez si 5,665 përkthimet prej shprehjeve të zakonshme dhe më pak të zakonshme, duke qenë, në të njëjtën kohë, të shpejtë dhe të lehtë për t'u përdorur.
Deri tani, ekziston një numër i 113,417 fjalët kontrolluan / shprehjet, ndër 602 sot.
Tags: Fjalor Norvegjez - Gjermanisht, Norvegjez, Gjermanisht, fjalor, përkthime, në internet fjalor Norvegjez, shërbimin e përkthimit Norvegjez - Gjermanisht, përkthimi
 
Vendos kodin e mëposhtëm kudo që ju dëshironi widget fjalor të paraqiten në faqen tuaj te internetit:


Widget do të duket si ky:


Mundësuar nga ordboker.net
Mbjell këtë fjalor në faqen tuaj:

Kliko këtu për të marrë të nevojshme kodin HTML
2.1011 / 0.0801 (18)
Mbrapsht në krye