Në këtë moment, Fjalor Norvegjez - Anglisht ka një numër prej 13,556 fjalët në norvegjez si 31,208 përkthimet prej shprehjeve të zakonshme dhe më pak të zakonshme, duke qenë, në të njëjtën kohë, të shpejtë dhe të lehtë për t'u përdorur.
Deri tani, ekziston një numër i 2,985,493 fjalët kontrolluan / shprehjet, ndër 15,824 sot.
Tags: Fjalor Norvegjez - Anglisht, Norvegjez, Anglisht, fjalor, përkthime, në internet fjalor Norvegjez, shërbimin e përkthimit Norvegjez - Anglisht, përkthimi
 
Vendos kodin e mëposhtëm kudo që ju dëshironi widget fjalor të paraqiten në faqen tuaj te internetit:


Widget do të duket si ky:


Mundësuar nga ordboker.net
Mbjell këtë fjalor në faqen tuaj:

Kliko këtu për të marrë të nevojshme kodin HTML
0.0157 / 0.0074 (18)
Mbrapsht në krye