Në këtë moment, Fjalor Gjermanisht - Suedez ka një numër prej 4,182 fjalët në gjermanisht si 36,360 përkthimet prej shprehjeve të zakonshme dhe më pak të zakonshme, duke qenë, në të njëjtën kohë, të shpejtë dhe të lehtë për t'u përdorur.
Deri tani, ekziston një numër i 125,689 fjalët kontrolluan / shprehjet, ndër 667 sot.
Tags: Fjalor Gjermanisht - Suedez, Gjermanisht, Suedez, fjalor, përkthime, në internet fjalor Gjermanisht, shërbimin e përkthimit Gjermanisht - Suedez, përkthimi
 
Vendos kodin e mëposhtëm kudo që ju dëshironi widget fjalor të paraqiten në faqen tuaj te internetit:


Widget do të duket si ky:


Mundësuar nga ordboker.net
Mbjell këtë fjalor në faqen tuaj:

Kliko këtu për të marrë të nevojshme kodin HTML
0.0226 / 0.0136 (18)
Mbrapsht në krye