Në këtë moment, Fjalor Anglisht - Norvegjez ka një numër prej 12,911 fjalët në anglisht si 31,849 përkthimet prej shprehjeve të zakonshme dhe më pak të zakonshme, duke qenë, në të njëjtën kohë, të shpejtë dhe të lehtë për t'u përdorur.
Deri tani, ekziston një numër i 4,883,879 fjalët kontrolluan / shprehjet, ndër 25,885 sot.
Tags: Fjalor Anglisht - Norvegjez, Anglisht, Norvegjez, fjalor, përkthime, në internet fjalor Anglisht, shërbimin e përkthimit Anglisht - Norvegjez, përkthimi
 
Vendos kodin e mëposhtëm kudo që ju dëshironi widget fjalor të paraqiten në faqen tuaj te internetit:


Widget do të duket si ky:


Mundësuar nga ordboker.net
Mbjell këtë fjalor në faqen tuaj:

Kliko këtu për të marrë të nevojshme kodin HTML
2.9922 / 0.1017 (18)
Mbrapsht në krye