Во овој момент, на Norwegian - Германски Речник има голем број на 982 зборови во norwegian како 5,665 преводи од вообичаените и помалку вообичаени изрази, засега, во исто време, брз и лесен за употреба.
До сега, постои голем број на Претрес зборови го113,417 / изрази , меѓу 602 денес.
Тагови: Norwegian - Германски речник,Norwegian, Германски , речник, преводи, онлајн речникNorwegian, Norwegian -Германски преведувачки услуги, превод
 
Ставете го кодот подолу каде сакате речникот графичка контрола за да се појави на вашиот сајт:


На графичка контрола ќе се појави како оваа:


направени од страна на ordboker.net
Вградување на овој речник на вашиот сопствен сајт:

Кликни тука за да се добие потребната HTML кодот
2.9105 / 0.0518 (18)
Вратете се на почетокот