Во овој момент, на Шведски - Германски Речник има голем број на 2,344 зборови во шведски како 38,084 преводи од вообичаените и помалку вообичаени изрази, засега, во исто време, брз и лесен за употреба.
До сега, постои голем број на Претрес зборови го99,147 / изрази , меѓу 526 денес.
Тагови: Шведски - Германски речник,Шведски, Германски , речник, преводи, онлајн речникШведски, Шведски -Германски преведувачки услуги, превод
 
Ставете го кодот подолу каде сакате речникот графичка контрола за да се појави на вашиот сајт:


На графичка контрола ќе се појави како оваа:


направени од страна на ordboker.net
Вградување на овој речник на вашиот сопствен сајт:

Кликни тука за да се добие потребната HTML кодот
2.6145 / 0.2402 (18)
Вратете се на почетокот