Во овој момент, на Македонски - Norwegian Речник има голем број на 12,911 зборови во македонски како 31,849 преводи од вообичаените и помалку вообичаени изрази, засега, во исто време, брз и лесен за употреба.
До сега, постои голем број на Претрес зборови го4,883,879 / изрази , меѓу 25,885 денес.
Тагови: Македонски - Norwegian речник,Македонски, Norwegian , речник, преводи, онлајн речникМакедонски, Македонски -Norwegian преведувачки услуги, превод
 
Ставете го кодот подолу каде сакате речникот графичка контрола за да се појави на вашиот сајт:


На графичка контрола ќе се појави како оваа:


направени од страна на ordboker.net
Вградување на овој речник на вашиот сопствен сајт:

Кликни тука за да се добие потребната HTML кодот
0.0159 / 0.0095 (18)
Вратете се на почетокот