Во овој момент, на Германски - Norwegian Речник има голем број на 1,810 зборови во германски како 4,834 преводи од вообичаените и помалку вообичаени изрази, засега, во исто време, брз и лесен за употреба.
До сега, постои голем број на Претрес зборови го111,551 / изрази , меѓу 592 денес.
Тагови: Германски - Norwegian речник,Германски, Norwegian , речник, преводи, онлајн речникГермански, Германски -Norwegian преведувачки услуги, превод
 
Ставете го кодот подолу каде сакате речникот графичка контрола за да се појави на вашиот сајт:


На графичка контрола ќе се појави како оваа:


направени од страна на ordboker.net
Вградување на овој речник на вашиот сопствен сајт:

Кликни тука за да се добие потребната HTML кодот
0.0208 / 0.0137 (18)
Вратете се на почетокот