Во овој момент, на Германски - Шведски Речник има голем број на 4,182 зборови во германски како 36,360 преводи од вообичаените и помалку вообичаени изрази, засега, во исто време, брз и лесен за употреба.
До сега, постои голем број на Претрес зборови го125,689 / изрази , меѓу 667 денес.
Тагови: Германски - Шведски речник,Германски, Шведски , речник, преводи, онлајн речникГермански, Германски -Шведски преведувачки услуги, превод
 
Ставете го кодот подолу каде сакате речникот графичка контрола за да се појави на вашиот сајт:


На графичка контрола ќе се појави како оваа:


направени од страна на ordboker.net
Вградување на овој речник на вашиот сопствен сајт:

Кликни тука за да се добие потребната HTML кодот
0.0144 / 0.0074 (18)
Вратете се на почетокот